Kopie conform perceelkaart

 

Hoe kom ik als cliënt/ als burger aan een kopie perceel- of overzichtskaart?
Vanwege de huidige situatie als gevolg van de COVID-19 pandemie, kunnen kopie kaarten en CBL-Bladen uitsluitend via e-mail worden aangevraagd en wel via het e-mailadres: fd@miglis.sr. Voor het aanvragen van een perceel—of overzichtskaart moeten aan uw emailbericht zijn toegevoegd:
• uw telefoonnummer
• een duidelijke scan/foto van uw ID-kaart;
• een duidelijke scan /foto van een oud hypothecair uittreksel of een transportakte.
Let op: een huisadres alleen is NIET voldoende voor het doen van een aanvraag. Voor het aanvragen van een CBL-blad moeten aan uw e-mailbericht zijn toegevoegd:
• uw telefoonnummer
• een duidelijke scan/foto van uw ID-kaart
• het CBL-bladnummer
• de schaal van het CBL-bladnummer

Als uw aanvraag is afgehandeld, wordt u gebeld/gemaild en krijgt u de afhaalinstructies.
Indien u niet beschikt over benodigde documenten voor de aanvraag van een kopie perceelkaart (w.o. een oud hypothecair uittreksel of een transportakte), kunt u gebruik maken van onze web applicatie ‘percelenonline’. Deze web applicatie biedt de mogelijkheid om beperkte perceelsinformatie online te bekijken.
Om gebruik te kunnen maken van onze web applicatie klikt u op de link:
MI-GLIS Percelenonline

U zoekt naar het perceel; u klikt daarna op het te onderzoeken perceel. Een venster gaat hierbij open. Vervolgens maakt u van dit venster een print screen, waarop duidelijk te zien is de straatnaam, het oppervlakte en het straatregisternummer.
Deze print screen moet u aan uw emailbericht toevoegen en daarna een e-mail met de bijlage mailen naar fd@miglis.sr.
Verder moeten ook aan uw emailbericht zijn toegevoegd:
• uw telefoonnummer
• een duidelijke scan/foto van uw ID-kaart

Nogmaals : Wilt u via “percelen online” een perceel bekijken?
Het is mogelijk om beperkte perceelsinformatie online te bekijken. Let wel: er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die u treft op onze website. Mocht u merken dat de perceelsinformatie incompleet of verouderd is, upload dan uw perceelkaart naar ons.
Ga daarvoor naar: MI-GLIS Percelen online

wpChatIcon
We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).